Comfort Pluss

Utformingen av din bok er en kompleks oppgave og er avgjørende for bokens suksess hos leserne, bokhandlere og anmeldere. Derfor har vi satt sammen pakkeløsningen Comfort Pluss, som gjør det mulig for deg å publisere boken din profesjonelt og til en attraktiv pris. 

Du overlater bokdesignet til BoD, der vi tar oss av alle detaljene basert på dine eventuelle ønsker og idéer. Slik får muligheten til å konsentrere deg om andre aspekter av publikasjonen: nemlig skriveprosessen og markedsføringen. 

Pakkeløsningen Comfort Pluss består av et publiseringsprodukt og to redaksjonelle tjenester:

Bestill nå

Profesjonell layout

For en vellykket layout er det flere elementer som spiller inn; slik som velplasserte bilder og valg av passende skrifttype, skriftstørrelse, linjeavstand og marger - som igjen skal passe til bokens innhold og sjanger.

Med Bokblokkdesign Basic sørger vi for en profesjonell layout for ditt manuskript. Det eneste du må gjøre er å velge mellom våre 11 forskjellige layouttyper designet av våre profesjonelle grafikere. Disse standardene er særlig velegnet til skjønnlitteratur.

Ekslusivt omslag

Omslaget er bokens ansikt utad og er det første inntrykket leseren får både i bokhandelen og nettbok-handelen. Med Omslagsdesign Premium utvikler vårt team av profesjonelle grafikere to individuelle designforslag som vil svare til dine forventninger. Du velger deretter den varianten som passer deg best, før vi finpusser på designet etter dine ønsker.  et individuelt omslag, slik at din bok får den innpakningen den fortjener.

Et individuelt og profesjonelt utformet omslag gir boken din den aller beste sjansen!

Profesjonell støtte

I denne pakkeløsningen får du med BoD Comfort en personlig prosjektpartner, som vil støtte deg gjennom hele publiserings-prosessen.

Før prosjektet fullføres, vil du få tilsendt et visningseksemplar av din bok for gjennomgang, med mulighet for å utføre eventuelle endelige justeringer. Når visningseksemplaret godkjennes for publisering, vil du også motta et gratis startopplag på 5 bøker.

 

Innlogging for myBoD