Omslagsdesign

Omslaget er bokens ansikt utad, der designet skal appellere og oppmuntre lesere til å kjøpe din bok. Fang oppmerksomheten allerede i nettbokhandelen, fremhev det spesielle, skill deg fra andre titler i samme sjanger, samtidig som du gir et profesjonelt inntrykk og lar leseren få en smaksprøve på bokens stemning: Ved hjelp av våre tjenester innen omslagsdesign kan du utforme og designe ditt omslag selv, eller få hjelp og støtte gjennom hele prosessen.

Omslagsdesign Easy

Velg mellom et stort antall gratis omslagsmaler i forskjellige farger, som du kan tilpasse med dine egne bilder og tekst. Vårt inuitive nettverktøy easyCOVER kan du benytte deg av i myBoD. 

Eksempler

gratis

Start nå

Omslagsdesign Collection

Hvert av disse designene er unike og vil kun brukes til ett bokprosjekt. Velg mellom et bredt spekter av omslagsmaler i høy kvalitet for forskjellige sjangre. Vårt inuitive nettverktøy easyCOVER kan du benytte deg av i myBoD.

Eksempler

1 350 kr

Start nå

Omslagsdesign Premium

Som en del av Omslagsdesign Premium utvikler våre grafikere to individuelle omslagsversjoner av profesjonell og høy kvalitet for din bok. Vi tar selvfølgelig hensyn til dine egne ideer og forslag.

Eksempler

3 150 kr 

Bestill nå

Innlogging for myBoD