Alle tjenester som hjelper deg med boken din!

 • Gjør din tittel tilgjengelig i bokhandelen med BoD. For hver solgte bok og e-bok får du et forfatterhonorar.
 • Bestill tjenester som omslagsdesign eller språkvask gjennom vår partner Boldbooks.
 • Verktøy for omslagsdesign på nettet
Foto av en kvinne som skriver på boken sin

Din bok med BoD

For å trykke eller publisere boken din velger du ett av de tre produktene BoD Print, BoD Publish eller BoD Publish Plus. Disse produktene inneholder ulike tjenester som er viktige for at boken din skal bli en suksess. BoD tilbyr deg en rekke alternativer for utformingen av boken. Bokens utseende og dens leseroppevelse henger stert sammen med utformingen og preger dermed også leserens inntrykk. Les mer om de ulike alternativene vi kan tilby under bokutforming.

I tillegg til valg av bokdutformingen er strukturen til bokblokken viktig. Uansett hvilken programvare du bruker til å skrive, må du lagre cover og bokblokk som utskriftsklare PDF-filer før du laster dem opp til myBoD. Vær oppmerksom på at alle utskriftsklare PDF-filer må være komplette og ferdig formatert før de lastes opp til myBoD. Benytt deg gjerne av våre forhåndsformaterte Word-maler. Disse kan du laste ned helt gratis, for så å velge den stilen og det formatet du ønsker for din bokblokk.

På denne siden finner du verktøy og tjenester som hjelper deg med å skape ditt eget bokprosjekt!

 

Start nå

BoD partner BoldBooks

Ønsker du profesjonell hjelp til å skape ditt bokprosjekt? Hos vår BoD-partner BoldBooks finner du fagfolk som kan hjelpe deg med alle aspekter av bokprosjektet ditt:

Enkelttjenester

RedaktørSpråkvaskOmslagsdesignKorrektur
Sidedesign/ombrekkingIllustrasjonerMarkedsføring

Les mer

bokeksperter som jobber med et prosjekt
Veiledning

Veien til boken din

Illustrasjon av en forfatter som skriver på boken sin

Har du alltid drømt om å skrive din egen bok? Har du lyst til å dele kunnskapen din med andre eller endelig få historien din ned på papiret? Da har du kommet til rett sted. Vi forklarer alle stegene du må ta for å forvandle ideen din til en ekte bok: fra planlegging av boken til utvikling av historien og skriverutiner. 

 • Planlegging av boken
 • Plott, karakterer og research
 • Skrivestil, dialog og fortellerformerMer om "Skriv en bok"

Illustrasjon av en forfatter som designer boken sin

Du er ferdig med å skrive boken din - men hva nå? Har du allerede bestemt deg for hvilken innbinding (f.eks. softcover eller hardcover) du vil ha? Er bokomslaget utformet på en slik måte at det tiltrekker seg leserens oppmerksomhet? Når du har fått svar på disse spørsmålene, er det på tide å forvandle manuskriptet til en ekte, attraktiv bok. Du finner all viktig informasjon om utforming og tilpasning av manuskriptet under "Bokutforming": 

 • Bokutforming
 • Preliminærsider og kolofon
 • Bilder og grafikkMer om "Bokutforming"

Illustrasjon av en forfatter som gir ut boken sin

Når teksten er revidert og bokdesignet er ferdig, kommer vi til det beste: bokutgivelsen! Opplastingen av manuskriptet er imidlertid ikke slutten på historien. Også i denne delen er det et viktig spørsmål som må avklares og en beslutning som må tas: Ønsker du å trykke boken din kun til eget bruk eller vil du gjøre den tilgjengelig for hele bokmarkedet? 

 • 5 trinn for å gi ut boken din
 • Kostnader for en bokutgivelse
 • Fordeler med selvpubliseringMer om temaet "Publisere en bok"

Illustrasjon av en forfatter som markedsfører boken sin

Boken din er endelig ferdig: Gratulerer! Du har lyst til å vise den til hele verden med en gang. Men vent - hvordan går det egentlig til? Hvordan får du i det hele tatt leserne til å legge merke til boken din? Vi elsker å snakke om bøker, og derfor gir vi deg massevis av tips til hvordan du kan markedsføre boken din - slik at du ender opp som en ekte markedsføringsproff for din egen bok. 

 • Hva er målet ditt?
 • Sjekkliste for markedsføring
 • Riktig prisingMer om temaet "Markedsføre en bok"

BoD på InstagramPåmelding til BoDs nyhetsbrevBoD på YouTubeBoD på Facebook