Anmeldereksemplarer

Bokanmeldelser i media bidrar til at du blir mer synlig og når ut til tusenvis av potensielle lesere. BoD hjelper deg med markedsføring og pressearbeid ved å sende gratis anmeldereksemplarer til journalister, litteraturbloggere og sosiale medier (f.eks. Booktube, Bookstagram eller BookTok).

Har du vekket medienes interesse for boken din? Alt du trenger å gjøre, er å sende en kort e-post til info@bod.no med opplysninger om mediet, bloggen eller kanalen og tittel. Vi sender deretter umiddelbart et gratis eksemplar av boken din i e-bokformat.

På grunn av stor etterspørsel kan vi dessverre ikke imøtekomme alle forespørsler om anmeldelser fra bloggere. Følgende betingelser gjelder derfor for blogger og sosiale medier:

  • Bloggen/sosiale medier har minst 500 følgere.
  • Det publiseres minst én artikkel per uke på bloggen/kanalen.

Journalister bør legge ved en kopi av pressekortet sitt sammen med følgebrevet.

Bruk denne tjenesten i markedsføringen av boken din, og informer medierepresentanter om muligheten for å bestille anmeldereksemplarer i forbindelse med pressearbeidet eller på forfatterens nettsted.

Vi gir også gjerne bokhandlere et gratis anmeldereksemplar av din tittel på forespørsel. Når du kontakter bokhandlerne, kan du informere dem om at de kan bestille boken din som gratis leseeksemplar på info@bod.no


BoD på InstagramPåmelding til BoDs nyhetsbrevBoD på YouTubeBoD på Facebook