Coversdesign

  • Det perfekte førsteinntrykket for boken din
  • Det viktigste elementet for å fange opp potensielle lesere
  • Profesjonell design som passer til bokens sjanger
Illustrasjon av et bokomslag

Coverdesign for din boksuksess

Benytt anledningen til å gjøre et sterkt førsteinntrykk! Bokomslaget er ditt visittkort og det første leserne ser av boken din. Et profesjonelt designet bokomslag vekker oppmerksomhet og er en viktig del av markedsføringen av boken din.

Omslaget er bokens ansikt utad, der designet skal appellere og oppmuntre lesere til å kjøpe din bok. Fang oppmerksomheten allerede i nettbokhandelen, fremhev det spesielle, skill deg fra andre titler i samme sjanger, samtidig som du gir et profesjonelt inntrykk og lar leseren få en smaksprøve på bokens stemning.


Coverdesign Standard

Velg mellom et stort antall gratis omslagsmaler i forskjellige farger, som du kan tilpasse med dine egne bilder og tekst. Vårt inuitive nettverktøy easyCOVER kan du benytte deg av i myBoD.

gratis

til myBoD


Coverdesign Plus

Er du på utkikk etter et unikt og sjangertypisk design til boken din? Da finner du mange aktuelle omslagsdesign hos Coverdesign Plus. Hver av disse designene er unike og vil kun bli brukt til ditt bokprosjekt. Du kan velge mellom en rekke maler av høy kvalitet i ulike sjangre. Du finner vårt inuitive nettverktøy easyCover i myBoD.

1 350 kr

til myBoD


Ytterligere verktøy for ditt bokprosjektet

Omslagskalkulator

For å lage et omslag som passer perfekt til innholdet i din bok, kan du kartlegge hvilke dimensjoner filen din skal opprettes ved hjelp av omslagskalkulatoren vår.

Til omslagskalkulator

Tips og råd

Her finner du nyttige filer som kan hjelpe deg med bokprosjekter og oppgaver knyttet til dine forfattergjøremål.

Til tips og råd

Priskalkulator

Her kan du med noen få enkle steg beregne utsalgspris og kostnader for private bokbestillinger av din tittel. Test forskjellige alternativer for utforming og utsalgspris, og se hvordan endringene påvirker ditt honorar per eksemplar.

Til priskalkulator

BoD på InstagramPåmelding til BoDs nyhetsbrevBoD på YouTubeBoD på Facebook