E-bok

 • Publiser e-boken din på markedet
 • Maksimere rekkevidden til innholdet ditt
 • Lage priskampanjer for e-boken din

For å få mest mulig ut av bokprosjektet ditt anbefaler vi vår gratis tjeneste for konvertering av e-bøker. På denne måten kan du nå ut til et stort antall lesere og gjøre innholdet ditt tilgjengelig når som helst og hvor som helst.

Vi konverterer den trykte boken din til en e-bok på en profesjonell måte. Vår interne kvalitetskontroll sikrer at e-boken din kan leses på alle vanlige leseenheter.

Deretter sørger vi for at din e-bok knyttes opp mot alle relevante salgskanaler som f.eks. Apple iBooks, Google Play, Ark og mange fler. Nyutgitte e-bøker kan også gjøres tilgjengelig for utleie - på denne måten kan du nå helt nye målgrupper!

0,00 NOK

 • Profesjonell konvertering til e-bok
 • Distribusjon i Norge og 30 europeiske land (+ Storbritannia, USA, Canada)

Hva er fordelene med en e-bok?

I tillegg til den tradisjonelle, trykte boken har en digital utgave stor merverdi. Leserne får tilgang til innholdet på nye måter ved hjelp av klikknavigering og interne eller eksterne lenker.

Vi har optimalisert e-bokens layout for alle enheter og skapt et åpent design som skiller seg fra en trykt bok. Den flytbaserte teksten vises godt på alle skjermstørrelser og leserinnstillinger. Takket være enhetskompatibiliteten kan du nå ut til mange lesere, som igjen har stor grad av brukerfrihet.

Ettersom e-bokens design er i samsvar med spesifikasjonene og standardene for detaljhandel, vil e-boken din bli distribuert bredt, noe som øker salgspotensialet ditt.

E-boken er en omfattende markedsføringsmulighet som du kan nå ut til mange lesere med. I tillegg får du en høy inntektsandel på 70 % av nettoinntektene fra e-boken din.

E-Bokutleie

Din e-bok vil til vanlig utsalgspriser bli solgt til biblioteker og tilbytt til utlån der.

Slik gjør du boken din til en e-bok

En e-bok av boken din i noen få trinn. Du kan legge til e-boken i bokprosjektet ditt gratis som tilvalg.

 1. Du har valgt et av våre Publish-produkter.
 2. Den gratis e-boken er allerede valgt for deg i myBoD.
 3. Når du har ferdigstilt prosjektet ditt, dvs. godkjent det for publisering, kan du lene deg tilbake og slappe av.
 4. E-boken din blir nå konvertert av BoD. Vi sørger for at innholdet i boken din er optimalisert for alle leseenheter.
 5. Vår interne kvalitetskontroll sikrer at e-boken din oppfyller bokbransjens krav.
 6. E-boken din får sitt eget ISBN-nummer og publiseres av BoD hos alle de store forhandlerne (f.eks. Norli, Ark, Amazon, Apple, Google).
 7. For hver solgte e-bok får du en forfatterhonorar på 70 % av nettoinntektene hver tredje måned.

Merk: Ikke alle bøker egner seg for e-bokkonvertering. Etter at du har bestilt, vil vi sjekke tittelen din og avgjøre hvilket format som best gjenspeiler innholdet ditt. Hvis du ikke hører noe mer fra oss, er tittelen din egnet som e-bok, og vi konverterer den gratis for deg. Hvis boken din ikke egner seg for konvertering, informerer vi deg om dette via e-post.

BoD på InstagramPåmelding til BoDs nyhetsbrevBoD på YouTubeBoD på Facebook