BOKBLOKKDESIGN

Bokblokkdesignet lykkes best når layouten støtter teksten på en profesjonell og diskret måte, og gjør det enkelt for leseren å omfavne bokens informasjon. Sidenes oppbygging, hvite mellomrom og tekstområde, skaper sammen med skrifttype, skriftmiks og mikrotypografiske finesser, en harmonisk helthet som støtter leseflyten og strukturerer innholdet på best mulig måte. Profesjonelt bokblokkdesign krever spesialisert designprogramvare og fonter som er optimalisert for oppsett av bokens layout. Grunnlaget for bokblokkdesign er et forberedt og tydelig strukturert manuskript. Som en del av denne tjenesten, sørger selvfølgelig også våre eksperter for en korrekt oppbygging av bokens preliminærsider, kolofon og sidetall.

 

Basic

3 750 kr for trykt bok og e-bok

Bokblokkdesign Basic tilbyr 11 attraktive layoutvarianter som kombinerer et profesjonelt utseende og en behagelig leseopplevelse. Spesielt egnet for skjønnlitteratur og enkelt strukturerte manuskripter.

  11 design med profesjonell typografi
  For romaner, noveller og enkle fagtekster
  Inkl. 15 bilder/illustrasjoner
  Inkl. e-bok i samme design
  Inkl. 30 korrekturer etter designet er satt

Bestill nå

Premium

Fra 60 kr per normalside for trykt bok og e-bok

Bokblokkdesign Premium gir mer komplekse bokprosjekter det riktige, høykvalitets og unike designet. Spesielt egnet for sofistikerte faglitterære og spesialiserte bøker, sterkt illustrerte selvhjelpsbøker, lyrikk og spesielt velutformede barnebøker.

  Individuelle designmuligheter inkl. layoututkast
  Profesjonell integrering av komplekse elementer
  Fotnoter, tabeller, registre og grafiske elementer mulig
  Inkl. e-bok i optimalisert design
  Inkl. 30 korrekturer etter designet er satt

Bestill nå

Innlogging for myBoD